מהם מנדפים למסעדות?
מנדפים למסעדה הכוללים מערכות סינון מהווים את קו החיים בהיבט כולל. התפקיד העיקרי של מערכות אלה הינו לפנות עומסי החום של הציוד הבישול אשר נגרמים במטבח עקב צלייה או טיגון של האוכל במקום. כתוצאה מפעולה זו מועבר העשן והשמן והריחות השונים שקיימים במטבח החוצה מבעד לארובה. קיימת אפשרות לסנן את האוויר הנפלט ללא ארובה.
איך בוחרים מנדפים למסעדה?
מנדפים למסעדה יש לבחור בהתאם לתוכנית העמדה של ציוד הבישול. חשוב לבחור מנדפים למסעדה באופן מקצועי על מנת לעמוד בכלל עומסי החום ולתפקד בצורה שוטפת יעליה וחסכונית. ניתן לבחור מנדפים עם ארובה או בלי ארובה על פי צרכי המסעדה והלקוח בתיאום עם חברתנו היחידה המספקת פתרון ייחודי.
אילו שיטות סינון אוויר קיימות במנדפים?
ישנן שתי שיטות לסינון אוויר במנדפים, שיטות אלה כוללות:
- מנדפים עם ארובה– מנדפים עם ארובה הם מנדפים אשר האוויר הנפלט מהם ממשיך דרך ארובה עד למערכת הסינון
- מנדפים ללא ארובה– מנדפים הכוללים מערכת נורות UV , הוא מערכת סינון אינטגרלית אשר קולטים את האוויר בכל נקודה שהלקוח יבחר.
הדרך הסטנדרטית הינה שימוש במנדפים למסעדה הקולטים אוויר דרך ארובה. כך כל הריחות והעשן נפלטים החוצה דרך מערכת סינון והמטבח נשאר נקי ומאוורר.
איך מתחזקים מנדפים למסעדות?
יש צורך לתחזוקת מנדפים למסעדות ומערכות סינון על פי רגולציה של איכות הסביבה באופן קבוע מאחר שהמנדפים ומערכות הסינון צוברים שומנים, פיח ולכלוך אשר נדבק אליהם במהלך הכנת האוכל במטבח, בין אם זה צלייה או טיגון. לכלוך ושומן זה עלול לסתום ולזהם את המטבח ולהפוך אותו למקום מסוכן ודליק. תיחזוק נכון וקבוע הכולל ניקוי מנדפים למסעדה, ארובות והחלפת מסננים הם אבני היסוד לעבודה בטיחותית של המערכת.
לקבלת הצעת מחיר עבור מנדפים למסעדות, התקשרו עוד היום לאיירסיטק בטלפון: 03-9030777